• Supersnelle levering uit voorraad
  • CO2 neutrale productie
  • Made in Holland
  • Voordelig én duurzaam
  • Supersnelle levering uit voorraad
  • CO2 neutrale productie
  • Made in Holland
  • Voordelig én duurzaam

Gebruiksaanwijzing zachte Teflon Miniroller.

Het rollertje verlicht meteen al uw werk.

Is in seconden weer schoon en droog voor het volgende klusje.

Wat kunt hiermee uitrollen? Werkelijk ALLES, Verf, Lijmen, Inkten, Polyester, Epoxy, alles op water, thinner, aceton, en terpentine-basis zelfs witte houtlijmen en schuim/constructielijm is geen probleem.

Na het aanbrengen van de lijmen, polyesters, en epoxy meteen 15 seconden goed schoonspoelen in het schoonmaakmiddel wat door de fabrikant is aangegeven, voor polyester en epoxy en 2 componenten is aceton het beste schoonmaakmiddel. De gemakkelijkste manier om hier mee aan de slag te gaan is als volgt.

1. Leg standaard een velletje dubbelgevouwen keukenpapier naast u neer en een dubbel stukje aluminiumfolie, of een stukje karton de aluminiumfolie 25 x 25 cm even in elkaar drukken en dan weer recht strijken zodat het een beetje ruw wordt.

2. Doe nu een klein beetje verf, lijm, of iets anders op de folie, of het stukje karton of doop gewoon het rollertje in de verf, kit of een ander medium en rol dit een beetje uit met uw rollertje zodat hij helemaal bedekt is en u kunt aan de slag.

3. Als er niks meer op het rollertje zit gewoon weer over de folie of het kartonnetje halen en hij is weer vol. U kunt de verf ook meteen op het te schilderen object aanbrengen en daarna goed uitrollen.

Belangrijk:

U hebt een stukje gaas bijgeleverd gekregen, doe dit met de bolle kant naar boven in het potje waar u de terpentine, thinner, aceton, water of een ander oplosmiddel heeft zitten, vul het potje voor ongeveer één derde dat is genoeg.

Dit stukje gaas zorgt samen met het magneetje wat in het rollertje zit ervoor dat het Teflonschuim zeer snel schoon is. Bent u klaar met schilderen, rollen of lijmen, rol dan het rollertje gedurende 15 seconden snel heen en weer over het gaasje in het potje met de vloeistof, daarna goed over het keukenpapier rollen ook de zijkant afvegen en hij is weer droog en schoon voor het volgende klusje.

Veel rol-plezier!

Belangrijk:

Spoel de rollertjes voor u begint eerst even goed af onder de kraan en droog ze daarna door ze droog te rollen op een stukje keukenpapier, verwijder eventueel schuim uit het gaatje, er kan namelijk ook nog schuim/stof aan de rollertjes zitten door het frezen en die wilt u niet in uw schilderwerk hebben.

Zet nu eerst het magnetische asje op de houder. Zet nu je duim onder op het asje en buig nu de uiteinden van het asje die ingesneden zijn met de wijsvinger van je andere hand, 45 graden naar buiten zodat het een soort shuttle wordt (ze breken niet) maak daarna het asje iets vochtig, dan gaat hij veel gemakkelijker het rollertje in. Doe deze handeling elke keer als u het rollertje vervangt.

Neem het rollertje en draai die rustig op het asje, terwijl u het asje vasthoud, als hij er voor de helft in zit, zet dan uw wijsvinger op het dichte eind van het rollertje en duw hem rustig helemaal over het asje heen totdat het asje helemaal in het rollertje verdwijnt, rol hem daarna eerst even op tafel heen en weer dan is hij weer mooi rond, houd wel uw vinger op het uiteinde van het rollertje terwijl u hem er opdrukt anders kan u hem er doorheen drukken.

Het asje moet helemaal in het rollertje verdwijnen, dan zit hij goed. U kunt er nu mee gaan werken, u merkt het vanzelf als u het rollertje moet vervangen (u kunt het oude rollertje er gewoon afpellen).

U hoeft niet hard te drukken terwijl u rolt, laat het rollertje het werk doen.

Heeft u nog vragen of suggesties dan kunt u ons een e-mail sturen.

Wij wensen u veel rol-plezier!