• Supersnelle levering uit voorraad
  • CO2 neutrale productie
  • Made in Holland
  • Voordelig én duurzaam
  • Supersnelle levering uit voorraad
  • CO2 neutrale productie
  • Made in Holland
  • Voordelig én duurzaam

Mega-Rollermixset (33 delig) Uitverkoop

Productnr.: MPR-005

€ 37,50
-33%

€ 25,00

Voorraad laag
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Eenmalige aanbieding, zolang de voorraad strekt.


Superhandige verfrollertjes voor speciale verfklusjes op maar of bijvoorbeeld voor het drybrushen van grotere opervlakken.

Het Minirollertje voor eenvoudig, strak, gedetailleerd, schoon en snel schilderen, lijmen, sjabloneren, rollen. Geschikt voor verf, lak, Inkt en lijm, polyester, epoxy op zowel water als terpentine, aceton, thinner basis. Het type oplosmiddel kunt u vinden op de verpakking van deze producten. Deze zachte Teflonschuim rollertjes zijn in 10 seconden te reinigen omdat het rollertje zelf geen verf opneemt , het zit alleen aan de buitenkant van het rollertje, dat komt omdat deze rollers een gesloten cel hebben.
Bestand tegen water,terpentine, thinner, aceton, IPA .


Hoe werkt het ?

Anders dan andere verfrollen werkt dit Minirollertje op basis van magnetisme. Omdat de roller van zacht Teflonschuim statisch is, blijft verf, inkt, lak of lijm hier aan kleven. Wanneer u gaat schilderen (rollen) is de aantrekkingskracht van de ondergrond groter dan die van het teflonschuim. De verf, inkt, lak of lijm blijft daardoor aan de ondergrond kleven. Het zachte flexibele Teflonschuim vormt zich naar het oppervlak, wat bijvoorbeeld handig is in de modelbouw.


Eenvoudig reinigen

Het schoonmaken van de rollertjes gaat snel en eenvoudig. Door de rollertjes in water of terpentine of in een ander oplosmiddel heen en weer te rollen over een bijgeleverd gaasje maakt u het Teflonschuim 'afstotend'. Het oplosmiddel neemt de verf op. Rol het Minirollertje een paar keer heen en weer over een stukje keukenpapier en hij is weer droog en schoon voor een volgende kleur of klus.


Inhoud.

Houder
10 Mini-verfrollertjes 22x 12 m
8 Midi-Teflon verfrollertjes 31 x 15mm
6 Maxi-Teflon verfrollertjes 45 x 15mm

3 magnetische losse asjes
2 korte metalen houders

1 lange metalenhouder voor de Mini/Midi-rollers

1 lange metalenhouder voor de Maxi-rollers

1 verlengstuk voor de metalen houders (maak eenvoudig uw houder nog langer om op moeilijk bereikbare plekjes te komen)

1 extra as-houder